Зеленський у Бахмуті нагородив українських воїнів

13:38, 20.12.2022
Зеленський у Бахмуті нагородив українських воїнів

Президент Зеленський в Бахмуті вручив нагороди захисникам України. (Фото Офісу президента)

«Гарячий» Бахмут на Донеччині відвідав Президент Володимир Зеленський. Глава держави зустрівся з військовими та нагородив українських захисників.

 

Як інформує УМ, про це 20 грудня повідомило FreeДом у Телеграм, прессекретар глави держави Сергій Никифоров і гендиректор Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента Ірина Побєдоносцева.

 

ЗМІ повідомили, що президент Зеленський прибув до Бахмута. Візит глави держави попередньо не анонсувався.

 

Прессекретар глави держави Сергій Никифоров підтвердив, що Зеленський побував у Бахмуті. Гендиректор Директорату з питань інформаційної політики ОП Ірина Побєдоносцева повідомила, що Зеленський зустрівся з військовими та нагородив українських захисників. Деталі ОП розповість згодом.

 

 

ДОПОВНЕНО: Згодом Офіс президента повідомив: «Глава держави відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад, особовий склад якої протистоїть ворогу на підступах до міста. Президент заслухав доповідь командира про оперативну обстановку, матеріально-технічне забезпечення та пропозиції щодо подальших дій».

 

 

Нагадаємо, що Бахмут є найгарячішою точкою на лінії фронту, яка простягається на понад 1300 кілометрів.

 

Як повідомляла УМ, будь-якими методами захопити Бахмут намагаються окупаційні війська – вони почали змінювати тактику бойових дій. Ворог почав діяти малими групами.