Ці ідіоти роблять речі, які приведуть нас до перемоги – Резніков

10:43, 06.12.2022
Ці ідіоти роблять речі, які приведуть нас до перемоги – Резніков

Олексій Резніков. (Фото з відкритих джерел)

Перемогти українську армію на полі бою - російська не може , а тому воює проти цивільного населення ракетами. Але "ці ідіоти" своїми ударами лише посилюють нашу підтримку партнерами і наближають таким чином перемогу України.

 

Як інформує УМ, про це 6 грудня глава Міноборони Олексій Резніков заявив в ефірі телемарафону.

 

"У окупантів логіка дуже проста, вони не можуть перемогти українські Збройні сили та взагалі наші Сили оборони на полі бою, тому розпочали війну з цивільним населенням. Їхня мрія - занурити нас з вами в темряву та холод, щоб народ України сказав: "все, досі, хочемо здатися та примусити владу на перемовини".

 

Після одразу у світі знайдуться адвокати Кремля, які радісно будуть потирати долоні та казати "сідаймо за стіл перемовин" та давати якісь "гарантії" тощо", - пояснює Резніков.

 

За словами міністра, таким чином, як варіант, росіяни можуть планувати втілити "Мінськ-3".

 

"Вони навіть цинічно називають ці удари "гуманітарними обстрілами" та "гуманітарними ракетами". Це тактика нового військового керівництва, яке призначено відповідати за цю "спецоперацію", але вони не розуміють одного - такі атаки лише посилюють спротив і стійкість української нації. Мало того, це посилює бажання партнерів нас підтримати", - акцентував Резніков.

 

Він пригадав, як один із масованих ударів принципово змінив емоції міністрів на засіданні "Рамштайну", яке проводилося після обстрілів. Коли партнери різко почали говорити про підвищення підтримки саме ППО України. Зокрема, тоді Іспанія і погодилася надати свої Hawk.

 

"Тому ці ідіоти (російські війська. - УМ.) просто роблять речі, які не приведуть їх в жодному разі до перемоги. Вони приведуть нас з вами до нашої перемоги", - підсумував Резніков.

 

Як повідомляла УМ, 6 грудня українці святкують День ЗСУ.