ЗСУ зайдуть до Криму до середини 2023 року – генерал Ходжес

16:59, 28.09.2022
ЗСУ зайдуть до Криму до середини 2023 року – генерал Ходжес

ЗСУ просуваються вперед. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Збройні сили України вже до кінця 2022 року зможуть відтіснити російську армію на позиції до початку повномасштабного вторгнення – станом на 23 лютого, а вже до середини 2023 року українська армія може зайти до окупованого Криму і почачти його звільнення.

 

Як інформує Україна молода, такий прогноз дав колишній командувач армії США у Європі генерал Бен Ходжес в інтерв'ю виданню LRT.

 

"Сподіваюся, що до кінця цього року українські війська відтіснять російські війська на позиції 23 лютого, а до середини наступного року українці будуть в Криму", зазначив американський генерал.

 

Пан Ходжес також зазначив, що оголошена президентом росії мобілізація свідчить про те, що диктатор володимир путін знаходиться у відчаї.

 

На його думку, так звана часткова мобілізація у росії не дасть очікуваних результатів найближчим часом, оскільки потрібен час, щоб підготувати набраних до війська громадян.

 

 

Окрім того, Бен Ходжес має сумніви, що росіянам вдасться мобілізувати 300 тисяч чоловіків.

 

Як повідомляла "УМ", Головнокомандувач ЗСУ Залужний вважає, що наша перемога у війні з росією не буде фіналом. На його думку, ця перемога України стане можливістю перевести подих і підготуватися до наступної війни з росіянами.