Нестор Шуфрич виїхав з України

18:59, 16.05.2022
Нестор Шуфрич виїхав з України

Шуфрич зміг втекти з України за кордон

Депутату від ОПЗЖ Нестору Шуфричу вдалося  покинути територію України та виїхати за кордон. Ймовірно, 55-річний чиновник вирішив очікувати на перемогу України за її межами.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив очільник Чернівецької ОВА Сергій Осачук.
 
Як та за яких обставин 55-річному скандальному депутату вдалося покинути територію України  наразі невідомо, адже виїзд чоловікам від 18 до 60 років заборонений.
 
Очільник Чернівецької ОВА Осадчук не розповів подробиць, лише зазначив, що має інформацію, що Нестор Шуфрич перетнув кордон через КПП «Порубне».
 
«Поїхав до трьох малолітніх дітей в Угорщину. В рамках чинного законодавства. Повернеться до наступного пленарного засідання Ради», — повідомили у фракції. 
 
Сам Шуфрич уточнив, що одній дитині потрібна «термінова лікарська консультація». Депутат каже, що планує повернутися до 23 травня.
 
Як повідомляла УМ, скандальний проросійський депутат від «Опозиційної платформи» Нестор Шуфрич у час війни запам'ятався фотографуванням блокпоста у Києві, він фіксував позиції наших захисників,  за що був затриманий. 
На подальші «подвиги» підігравати ворогу його більше не потягнуло, він не захотів іти дорогою Медведчука за грати, тож вирішив просто втекти з України.