Вибухи під Бєлгородом, Воронежем і Курськом є божественним втручанням - Подоляк

15:18, 27.04.2022
Вибухи під Бєлгородом, Воронежем і Курськом є божественним втручанням - Подоляк

Бєлгородська, Воронезька та Курська області почали поступово демілітаризовуватися (Фото з відкритих джерел)

Вибухи, що сталися у Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях РФ радник глави офісу президента Михайло Подоляк назвав «абсолютно природним процесом» та «божественним втручанням у справи грішників».
 
За його словами, тепер ці три прикордонні області області Росії також “починають активно вивчати таке поняття, як “демілітаризація””.
 
Як інформує Україна молода, про це він заявив в середу, 27 квітня, у телеграмі.
 
«У цих російських областях періодично горять великі паливні бази, що забезпечували паливом бронетехніку армії рф, і вибухають склади боєприпасів. З різних причин. І роблять це все активніше та впевненіше. Як це пояснити? Дуже просто. Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово давити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати», – написав Подоляк.
 
За його словами, за такої інтенсивності російського вторгнення в Україну «відсидітися не вийде».
 
«І тому роззброєння бєлгородсько-воронежських складів убивць – абсолютно природний процес. Карма – штука жорстока».
 
Подоляк додав, що причини руйнування військової інфраструктури в росії можуть бути абсолютно різними: «Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі».
 
Нагадаємо, у прикордонних областях росії за останній місяць сталося кілька пожеж на складах із паливом та припасами.
 
Наприкінці березня у передмісті Бєлгорода спалахнув склад боєприпасів. А 1 квітня в тому ж місті сталася масштабна пожежа на нафтобазі, в якій місцева влада побачила «український слід».
 
Крім того, днями у російському Брянську горіла нафтобаза. А сьогодні вночі в Бєлгородській області сталася пожежа на складі боєприпасів.
 
Як повідомляла УМ, Джеймс Гіппі, Міністр з питань збройних сил Великої Британії, заявив, що Україна має право атакувати об'єкти в Росії, адже росіяни спровокували війну і є агресорами.