Путін не відмовився від знищення України як держави – Кирило Буданов

13:08, 18.04.2022
Путін не відмовився від знищення України як держави – Кирило Буданов

Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов. (spiegel.de)

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вважає, що головна мета путіна в Україні лишається незмінною: Україна має припинити існування як незалежна держава.

 

Як інформує Україна молода, про це Буданов сказав у інтерв'ю німецькому тижневику Spiegel.

 

«Україна має перестати існувати як держава. Це головна мета, і путін не відмовився від своїх планів. Як саме вони мають досягнути цієї мети, росія так і не до кінця зрозуміла, це теж характерно для їхньої тактики», - зауважив начальник ГУР Міноборони.

 

Пан Буданов також перелічив, чого хотіли росіяни в Україні:

 

1. Встановити в Києві підконтрольний Росії уряд;

2. Назавжди повернути Україну в російську сферу.

 

«Цього не було і не може статися, особливо після звірств і військових злочинів, свідками яких є весь світ», – запевнив керівник військової розвідки.

 

Він також здивований, наскільки некомпетентно та необережно підійшли російські командири до проведення так званого "бліцкригу".

 

«Якщо вони дійсно вірили, що зможуть зробити це за три дні – і, наскільки нам відомо, вони абсолютно вірили, що так – то російське керівництво, мабуть, дивується, наскільки компетентні їхні генерали. Вони прийняли бажання за реальність», – наголосив Кирило Буданов.

 

На його думку, причиною безглуздих дій ворога став надзвичайно низький професійний рівень генералів, які завдяки кумівству потрапили на свої посади.

 

«Це погодні генерали, родичі якогось чиновника, які не відповідають своїм завданням і не готові до них. Візьміть справу Чорнобаївки окремо! Це пам'ятник ідіотизму», – додав начальник ГУР Міністерства оборони.

 

Як повідомляла «УМ», у мережі оприлюднили перші фото безславної загибелі російського ракетного крейсера "Москва" після його ураження українськими ракетами «Нептун» в Чорному морі.

 

У Санкт-Петербурзі поховали чергового генерала рф Володимира Фролова, ліквідованого в Україні.