Залужний політикам в тилу: Не зважайте нам бити ворога

15:54, 19.03.2022
Залужний політикам в тилу: Не зважайте нам бити ворога

Валерій Залужний закликав політиків не заважати військовим робити свою роботу: бити ворога. (facebook.com/CinCAFU)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розкритикував заяви окремих політиків у тилових містах, які «оцінюють» оперативну обстановку і розмірковують про те, наскільки успішно захисники України боронять державу від ворога.

 

Відтак, генерал закликав політиків не принижувати наших захисників своїми "експертними оцінками" і не заважати бити ворога.

 

Як повідомляє Україна молода, відповідну заяву Залужний оприлюднив у Facebook  в суботу.

 

«Хочу звернутися до політиків, які, перебуваючи в тилових містах, розповідають про «зраду» і роблять «оцінки» оперативної обстановки. Своїми безвідповідальними заявами, на зразок, противник щось нібито без проблем взяв або що нібито готується здача країни, ви ображаєте наших воїнів», - наголосив Головнокомандувач ЗСУ.

 

Він акцентував на тому, що сили оборони України героїчно протистоять ворогу, якого називали другою армією у світі.

 

«Ми зупинили противника на всіх напрямках. Ми завдали їм таких втрат, яких вони ніколи не бачили і не могли уявити. Про це знають всі українці. Про це знає світ», - зауважив генерал.

 

І нагадав, що наразі триває 24-та доба нашого спротиву повномасштабній агресії. Спротиву, який став можливий завдяки національній єдності, нашій підготовці та мотивації.

 

«Тож, я звертаюся до вас: не принижуйте наших захисників своїми «експертними оцінками». Це ж не ви зараз на першій лінії оборони. І не ваші діти.

 

Кожен повинен займатися своєю справою. Ми захищаємо Україну. Ви дбаєте про її розвиток і не заважаєте нам. Охочих боронити країну запрошую до лав Збройних Сил.

Закликаю - не розколюйте державу! Слава Україні!», - підсумував Валерій Залужний.

 

Як повідомляла «УМ», кілька днів тому генерал Залужний поінформував, що українська армія стримала ворога і перейшла у контрнаступ.