Депутат Віталій Градинар виступив з промовою на тлі Путіна

15:15, 03.01.2022
Депутат Віталій Градинар виступив з промовою на тлі Путіна

Депутат від ОПЗЖ Болградської районної ради привітав українців на тлі Путіна

Депутат від ОПЗЖ Болградської районної ради (Одеська область) Віталій Градинар,  відомий своєю проросійською позицією, привітав українців з Новим роком на фоні телевізора, де транслювалося привітання президента РФ Володимира Путіна, і побажав усім «миру й благополуччя»

 

Як інформує Україна молода, своє провокаційне привітання депутат опублікував у Фейсбуці.

 

Зауважимо, що у 2020 році Віталій Градинар був обраний депутатом Болградської районної ради в Одеській області від партії «ОПЗЖ» і став одним з 15 членів найчисленнішої фракції районної ради.

 

До цього він у 2015-2020 роках також був депутатом Болградської райради у попередньому форматі старого Болградського району, куди був обраний від «Опоблоку». 

 

Також, судячи з його сторінок у соцмережах, депутат любить фотографуватися з кумом Путіна Віктором Медведчуком, називає нецензурними словами тих, хто мітингує проти Медведчука, а також репостить інтерв'ю Медведчука пропагандистському телеканалу «Раша Тудей».

 

Крім того, Градинар  висловлював жаль, що в Україні не використовували російську вакцину від коронавірусу. 
 

Як повідомляла УМ, міський голова Полтави Олександр Мамай внесений до бази сайту «Миротворець» за скандальні висловлювання в дусі російської пропаганди про «братовбивчу» війну в Україні, в якій нібито беруть участь наддержави – США і Росія.