Петя спить: Зеленський згадав опонента під час ранкового тренування

14:24, 03.01.2022
Петя спить: Зеленський згадав опонента під час ранкового тренування

Своє перше тренування в Новому році Зеленський провів у компанії собак. (instagram.com/zelenskiy_official)

Президент України Володимир Зеленський своє перше тренування у Новому році провів у незвичайній компанії – із Петром та Норою. 

 

Як інформує Україна молода, кадр із заняття глава держави опублікував на своїй сторінці Інстаграму. 

 

На знімку поруч із Володимиром Олександровичем  його чотирилапі друзі – біла швейцарська вівчарка та цвергшнауцер чорного кольору. 

 

Перше тренування після Нового року традиційно пройшло у президента вдома. 

 

Володимир Зеленський натякає, що всім нам час уже виходити з режиму доїдання олів'є і повертатися до здорового способу життя та спорту. 

 

Відомо, що 43-річний політик стежить за своїм тілом і регулярно займається спортом. У його профілі в соцмережах часто з'являються знімки зі штангою, гантелями або під час пробіжки. 

 

На фото Зеленський позує у спортивних шортах та футболці. Його домашні улюбленці  – Петя та Нора,  підтримують.

 

"Гантелі стоять, Петя спить, Нора позіхає. Так виглядає перше тренування після Нового року. Усім бадьорого ранку!", - побажав Зеленський.

 

Варто зазначити, що саме Зеленський був ініціатором придбання собак, оскільки він головний любитель чотирилапих. Тварини з'явилися у сім'ї ще тоді, коли Володимир Олександрович займався гумором та кіно.

 

Як повідомляла УМ, перуанські  шамани напередодні Нового року влаштовали ритуал очищення над портретами світових політиків. Такі обряди проводять щороку.