Міністр оборони Резніков вірить у відновлення законних кордонів України

15:37, 14.11.2021
Міністр оборони Резніков вірить у відновлення законних кордонів України

Олексій Резніков (ліворуч) на базі ВМС «Намив» на Миколаївщині. (Фото Міноборони)

Міністр оборони України Олексій Резніков вірить у те, що Україна відновить свої міжнародно визнані кордони.

 

Як повідомляє Україна молода, таку гучну заяву він зробив під час спілкування з морськими піхотинцями у неділю.

 

Зокрема, міністр оборони Олексій Резніков та Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний відвідали Командування морської піхоти, 198-й Навчальний центр ВМС, Морський центр Сил спеціальних операцій та Військово-Морську базу «Намив» на Миколаївщині, інформує Міноборони України.

 

Зазначається, що Резніков і Залужний разом з очільником морської піхоти генерал-лейтенантом Юрієм Содолем обговорили питання розбудови інфраструктури для підрозділів ВМС. Також ознайомились з матеріальною та навчально-тренувальною базою навчального полігону.

 

 

Приємно вражений досягненнями бійців ВМС, Олексій Резніков назвав українських морпіхів «мотивованими професіоналами своєї справи».

 

«У мене з дитинства є своя особлива емоція по відношенню до десантних військ і до морських піхотинців. Це особливий пієтет і особливого рівня ставлення, повага. Я знаю, що тут готують справжніх воїнів і якісно готують», — сказав міністр.

 

За його словами, Україна має дуже професійні Збройні Сили, які можуть забезпечити оборону держави.

 

«Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною. Ми вийдемо на наші кордони, визнані міжнародною спільнотою, і в Криму, і на Донбасі», — додав міністр оборони, чим зробив досить гучну заяву.

 

Як повідомляла раніше «Україна молода», Олексій Резніков хоче прискорити будівництво бази ВМС у Бердянську.