Над Києвом на американських літаках ознайомчий політ здійснили спецпризначенці США й України

14:39, 31.08.2021
Над Києвом на американських літаках ознайомчий політ здійснили спецпризначенці США й України

Ознайомчий політ над Києвом здійснено на знак завершення спільних навчань, які тривали впродовж місяця. (Фото: Посольство США в Україні)

Представники Сил спеціальних операцій США і України здійснили ознайомчий політ на двох американських літаках МС-130 над Києвом на знак завершення спільних навчань, які тривали впродовж місяця.

 

Як інформує УМ, про це 31 серпня повідомило у Твіттері посольство США в Україні.

 

«Сили спецоперацій США разом з українськими колегами протягом місяця проводили спільні навчання. Щоб відзначити закінчення цієї місії, командування Сил спеціальних операцій США у Європі здійснило політ над Києвом разом з українськими партнерами на 2-х літаках MC -130J Commando II», - йдеться, зокрема, у повідомленні.

 

У диппредставницві поінформували, що маршрут ознайомчого польоту пролягав над Дніпром, аркою Дружби народів, Києво-Печерською лаврою, Музеєм Другої світової війни та монументом Батьківщини-матері.

 

Нагадаємо, що військовослужбовці США 352-го крила Сил спеціальних операцій прибули до України на початку серпня двома військово-транспортними літаками МС-130 для проведення спільних навчань з українськими колегами. У Вінницькій області їх приймали авіатори 456-ї бригади транспортної авіації імені Дмитра Майбороди.

 

 

У командуванні Повітряних сил ЗС України заявили, що основною метою заходу є підвищення рівня сумісності між підрозділами країн-партнерів.