На Парковій дорозі у Києві евакуювали авто «слуги» Олександра Куницького

15:29, 13.03.2021
На Парковій дорозі у Києві евакуювали авто «слуги» Олександра Куницького

Олександр Куницький припаркував свій автомобіль з порушенням.

Автомобіль марки Nissan, який належить народному депутату від фракції “Слуга народу” Олександру Куницькому, було евакуйовано за порушення правил дорожнього руху на Парковій дорозі в Києві у суботу.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний».

 

Виявляється, що нардеп приїхав на з’їзд партії “Слуга народу”, який зараз відбувається у КВЦ “Парковий”. Однак пан Куницький так поспішав (мабуть на виступ президента Зеленського), що вирішив припаркувати свій автомобіль з порушенням.

 

Журналісти відзначають, що поблизу місця проведення з’їзду «слуг» налічується десятки автомобілів, які припарковані з порушенням правил дорожнього руху.

 

Показово, що Олександр Куницький до обрання депутатом був відомим блогером під нікнеймом zpsanek. Зокрема, він прославився, публікуючи ролики про те, як діяти, коли водія зупинили поліцейські за відсутності порушення.

 

Як повідомляла «УМ», напередодні ПДР нахабно порушив керівник монобільшості Давид Арахамія, якого на місці оштрафували на 510 гривень.

 

Голова фракції “слуг” вже перепросив за те, що припаркував свій незадекларований Land Cruiser на пішохідному переході. Ще й поскаржився на відсутність особистого водія та погану роботу київських комунальників.