Давид Арахамія оштрафований за паркування на «зебрі» під Офісом президента

08:44, 13.03.2021
Давид Арахамія оштрафований за паркування на «зебрі» під Офісом президента

Давид Арахамія нахабне припаркував свій позашляховик на пішоходному переході.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сплатив на місці штраф у розмірі 510 гривень за нахабне паркування свого позашляховика з  порушенням правил на пішохідному переході біля Офісу президента у п’ятницю.

 

Як інформує Україна молода, про виписаний Арахамії штраф повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

 

За його даними, в п’ятницю в медіа активно поширювалось повідомлення про порушення ПДР, вчинене Арахамією, з натяком на непритягнення до відповідальності нібито у зв’язку із його статусом.

 

Фото автівки Арахамії, припаркованої на пішоходному переході під світлофором, спочатку оприлюднив журналіст Михайло Ткач у Facebook. Потім його активно «шерили» в соцмережах і тегали поліцію.

 

Пан Білошицький запевняє, що патрульні поліцейські відреагували на це порушення і  притягнули Арахамію до відповідальності згідно з вимогами чинного законодавства.

 

 

За його словами, адміністративна постанова за ч. 3 ст. 122 КУпАП була складена та навіть оплачена на місці за допомогою електронного термінала.

 

До свого посту у Facebook представник поліції додав фото квитанції та запевнив, що патрульна поліція стоїть на принципах рівності всіх та кожного перед законом.