Поліція відкрила справу через ДТП з Дубінським на Львівщині

14:52, 01.03.2021
Поліція відкрила справу через ДТП з Дубінським на Львівщині

Поблизу Стрия, що на Львівщині, сталася ДТП за участі нардепа Олександра Дубінського.

Поблизу Стрия, що на Львівщині, сталася ДТП за участі нардепа Олександра Дубінського. Поліція вже відкрила провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє "Українська правда"

 

Як пояснив речник Національної поліції Ярослав Тракало, правоохоронці встановлюють усі обставини аварії, у яку потрапив нардеп.

 

Найближчим часом медики нададуть висновки щодо тілесних ушкоджень учасників ДТП. За даними джерел "Української правди", за кермом автомобіля перебував сам Дубінський.

 

За попередньою інформацією, авто народного депутата виїхало на зустрічну смугу та зіштовхнулось з іншою машиною. Водночас відомо, що усі учасники аварії, скоріш за все, були тверезими.

 

Раніше ЗМІ повідомили, що водія та пасажира авто, з яким зіткнувся Дубінський, відвезли у лікарню. Водночас у поліції повідомили, що внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

 

Додамо, що інцидент трапився о 6:20 ранку.


За даними "Слово і Діло", нардеп перебував за кермом автомобіля Toyota. Він не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Там посадовець зіткнувся з іншим автомобілем.

 

Як повідомляла УМ, 11 січня США ввели санкції проти Дубінськоо. Нардепа звинуватили у втручанні у вибори американського президента. Крім того, Офіс генпрокурора відкрив проти Дубінського 2 кримінальні справи. Мовиться про ухилення від сплати податків та відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом.

 

Раніше Дубінський відмовився піти з фракції за власним бажанням на прохання президента Зеленського в день його народження.

 

Внаслідок санкцій уряду США популярний відеохостинг YouTube заблокував канал Олександра Дубінського, на який було підписано 350 тисяч глядачів.