Піду в політику: Оксана Марченко вступає в ОПЗЖ після санкцій

15:58, 20.02.2021
Піду в політику: Оксана Марченко вступає в ОПЗЖ після санкцій

Оксана Марченко заявила, що йде у політику.

Дружина лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко вирішила піти в політику після того, як РНБО запровадило проти неї і чоловіка персональні санкції напередодні.

 

Для початку кума Путіна вирішила вступити у партію, створену чоловіком - "Опозиційна платформа – За життя".

 

Як інформує Україна молода, про це колишня телеведуча Оксана Марченко заявила  Youtube  в суботу.

 

"Тепер замість одного Медведчука ви отримали ще й Марченко, яка ніколи не прагнула йти в політику, але ви не залишили мені вибору. Відсьогодні я вступаю в партію "Опозиційна платформа – За життя", де своїм головним завданням бачу захист українського народу від зеленого свавілля і беззаконня", - наголосила кума Путіна.

 

Вона також стверджує, що у 2003 році чинний президент Володимир Зеленський разом із своєю командою та братами Шефірами завітав до неї додому і просив про допомогу у працевлаштувані.

 

Пані Марченко каже, що вона була "гостинною" і допомогла тоді Зеленському з роботою. І тим самим натякає, що Зеленський, після того, як став президентом, забув про її допомогу.

 

Себе і свого чоловіка Медведчука пані Марченко називає "законослухняними громадянами" та "майбутнім України". А на адресу Зеленського каже, що "той, хто підняв меч - від меча й загине". 

 

 

Як повідомляла «УМ», напередодні РНБО запровадила санкції проти політика Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко через називають фінансування тероризму.