Володимир Зеленський не готовий співпрацювати з Петром Порошенком

16:27, 20.12.2020
Володимир Зеленський не готовий співпрацювати з Петром Порошенком

Петро Порошенко і Володимир Зеленський у Верховній Раді.

Президент Володимир Зеленський наголошує, що не готовий співпрацювати з попереднім президентом Петром Порошенком.

 

Як передає Україна молода, про це Зеленський заявив у інтервʼюThe New York Times, переклад якого опублікував Офіс президента.

 

«З олігархом Порошенком я не готовий співпрацювати. Якщо в межах депутатського корпусу хтось пропонує якісь хороші ініціативи, то я знаю, що всі депутати між собою співпрацюють. Все, що на благо України, — окей. Все, що повʼязане з якимись речами, з лобізмом або ризиками для України, —я не готовий», —сказав глава держави про свого попередника.

 

Зеленський додав, що на депутатів Верховної Ради, у тому числі від «Слуги народу», намагаються впливати всі фінансові групи, серед інших і «фінансові групи Медведчука, Порошенка».

 

Як повідомляла "УМ", за даними соцопитувань, рейтинги провладної партії «Слуга народу» та президента Володимира Зеленського продовжували падіння протягом 2020 року. Натомість зросла підтримка Петра Порошенка та партії «Європейська Солідарність».
 
 
Також за даними соціологів, більшість українців вважає президента Володимира Зеленського головним розчаруванням 2020 року.