Петро Порошенко вшанував пам’ять Героя України Василя Сліпака, відео

13:37, 20.12.2020
Петро Порошенко вшанував пам’ять Героя України Василя Сліпака, відео

Герою України Василю Сліпаку з позивним «Міф» 20 грудня 2020 року мало б виповнитися 46 років…

П’ятий президент Петро Порошенко вшанував пам’ять Героя України, відомого оперного співака Василя Сліпака з нагоди дня його народження в неділю, 20 грудня.

 

Як нагадує Україна молода, цього дня полеглому захиснику України Василю Сліпаку з позивним «Міф» мало б виповнитися 46 років…

 

«Коли говорять гармати, музи мовчать… Василь Сліпак був блискучим співаком, що виступав на кращих оперних сценах Європи. У 2014 він залишив кар’єру в Парижі, щоб захистити свій рідний дім від російського агресора. Василь мріяв про щасливе майбутнє незалежної європейської України. На жаль, за це йому довелося віддати власне життя…», - написав Петро Порошенко.

 

Лідер «Європейської Солідарності» також наголосив: «Сьогодні Герою України, справжньому символу нації Василю Сліпаку мало б виповнитися 46 років. Хай сьогодні його прекрасний голос пролунає у серцях українців… Пам’ятаємо».

 

При цьому, Петро Порошенко оприлюднив відеофрагмент виступу оперного співака Василя Сліпака.

 

 

Читайте також:  АРІЯ, ПЕРЕРВАНА КУЛЕЮ: ДО 46-ЛІТТЯ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ УКРАЇНИ ВАСИЛЯ СЛІПАКА ВІДБУДЕТЬСЯ КОНЦЕРТ

 

Нагадаємо, 29 червня 2016 на Донбасі загинув великий син України, оперний співак зі світовим іменем і боєць АТО Василь Сліпак із позивним "Міф", доброволець "Правого сектора".