«Я брехав, що буде мільйон тестів»: Зеленський влаштував скандал в ОП

14:26, 23.03.2020
«Я брехав, що буде мільйон тестів»: Зеленський влаштував скандал в ОП

Україна отримала 250 тис. експрес-тестів на коронавірус.

Як відомо, в Україну повинні були привезти мільйон тестів на коронавірус. 

 

Однак, Україна отримала всього 250 тисяч експрес-тестів.

 

Про це повідомляє Telegram-канал "Темний лицар".
 
 
За відомості джерела, в Офісі президента зранку виник великий скандал. Президент Зеленський перебував у нестямі від того, що в Україну привезли меншу кількість тестів:
 
 
«Президент готувався зустріти мільйон тестів, а приїхало 250 тисяч ... Зустріч пішла не за сценарієм. Вже з ранку Зеленський кричить на Кирила Тимошенко, мовляв «ти, б *** ь розумієш, я брехав, що буде мільйон тестів» »,- пише телеграм-канал.
 
 
 
 
Джерело додало, що в цій ситуації навіть не придумаєш відмазку, що інші тести прийдуть другою партією, так як обіцяли за один раз мільйон:
 
 
«Тут і Кернес вийшов балаболом, тому що обіцяв для Харкова області 200 тисяч тестів.Куди поділися тести - відповіді поки немає. Але запевняю, що найближчим часом від прес-служби президента ми почуємо вигадану історію про те, куди пропали тести. А Шефір взагалі говорить: «Заспокойтеся. Немає тестів, немає проблем ». І з Радуцьким все добре, ходить в ОПУ через день, веселенький»,- пише "Темний лицар".

 

Як повідомляла УМ, Україна отримала 250 тис. експрес-тестів на коронавірус.

 

20 березня з України в Китай вилетів військовий вантажний літак ІЛ 76. Літак відправився по медичний вантаж, необхідний для боротьби з коронавірусною хворобою COVID-19, наступного тижня полетить наступний літак.

 

20  березня президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна очікує ще 10 млн тестів з Китаю.