Януковича викликали до суду на 23 березня

11:22, 13.03.2020
Януковича викликали до суду на 23 березня

иївський апеляційний суд викликав експрезидента України Віктора Януковича в якості обвинуваченого на судове засідання з розгляду апеляційної скарги захисників на вирок суду першої інстанції у справі про держану зраду на 23 березня.

 

Повістка опублікована в "Урядовому кур’єрі".

 

Так, у повістці йдеться, що Київський апеляційний суд викликає Януковича в якості обвинуваченого на 11:00 23 березня 2020 року.

 

Нагадаємо, Київський апеляційний суд розпочав розгляд апеляційної скарги захисників на вирок суду першої інстанції у справі про держану зраду експрезидента України Віктора Януковича.

 

Захист Януковича заявляв, що наполягатиме на виступі свого підзахисного в режимі відеоконференції.

 

Нагадаємо, Київський апеляційний суд викликав експрезидента України Віктора Януковича як обвинуваченого на судове засідання з розгляду апеляційної скарги захисників на вирок суду першої інстанції у справі про державну зраду на 18 жовтня 2019 року.

 

Зазначимо, 24 січня Оболонський райсуд Києва виніс експрезиденту України Віктору Януковичу вирок у справі про державну зраду — 13 років ув’язнення. Суд ухвалив визнати Януковича винуватим у вчиненні злочинів за ч. 1 ст. 111, ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 КК України.