Каськів сплатив у бюджет 7,5 мільйонів збитків за фіктивне розміщення реклами

18:53, 01.11.2017
Каськів сплатив у бюджет 7,5 мільйонів збитків за фіктивне розміщення реклами

Генеральна прокуратура розслідує лише один епізод діяльності Владислава Каськіва (slovoidilo.ua)

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що Владислав Каськів сплатив усю суму збитків по епізоду з псевдорозміщення реклами, які розслідує ГПУ.

На брифінгу Юрій Луценко повідомив, що сплата збитків відбулася у суботу, 25 жовтня.

"Я сьогодні отримав документ. Головне управління Державної казначейської служби України листом від 31.10 на наше ім’я повідомило щодо зарахування коштів до бюджету: від Каськіва В.В. перераховано кошти до бюджету згідно з меморіальним ордером від 25.10.2017 в сумі 7470990,65 гривень, які 25.10 були зараховані на відповідний рахунок, відкритий за кодом класифікації доходів бюджету "Суми стягнені з винних осіб за шкоду заподіяну державі, підприємству, установі, організації". Повне призначення платежу – відшкодування Каськівим Владиславом Володимировичем у кримінальному провадженні", - пояснив він, як саме було здійснено оплату збитків до держбюджету.

При цьому Юрій Луценко зазначив, що Генеральна прокуратура розслідує лише один епізод діяльності Владислава Каськів, а всіма іншими займається Національне антикорупційне бюро.




На брифінгу Юрій Луценко наголосив, що Владислав Каськів був екстрадійований з Панами, а не прилетів за власним бажанням, хоча екс-керівник Держкомінвестпроекту не заперечував проти передачі його до України.

Також Генеральний прокурор наголосив, що Владислава Каськіва не звільнили від відповідальності, а лише відпустили під заставу. кримінальна справа проти нього і далі буде розглядатися в суді.

Як повідомляла "УМ", Владиславу Каськіву Печерський райсуд встановив заставу в розмірі 160 тисяч гривень, які він має внести протягом 5 днів.