Ілля Кива погрожує розстріляти Тимошенко, Семенченка, Мураєва, якщо Саакашвілі приїде в Україну

18:25, 30.08.2017
Ілля Кива погрожує розстріляти Тимошенко, Семенченка, Мураєва, якщо Саакашвілі приїде в Україну

Ілля Кива погрожує розстріляти прихильників Саакашвілі (ІСТV)

Народних депутатів Юлію Тимошенко, Сергія Лещенка, Семена Семенченка, Володимира Парасюка, а також Євгена Мураєва та інших причетних погрожує розстріляти екс-радник міністра МВС та голова Соціалістичної партії Ілля Кива, якщо Міхеїл Саакашвілі перетне український кордон.

Про це Ілля Кива заявив у коментарі "Страна.ua".

"Його там зустрічатимуть нардепи різні. "Рух нових сил" (партія Саакашвілі - прим. Страна.ua) готує масштабну акцію. Везуть намети, їжу, людей зі всієї України. Будуть робити "МіхоМайдан ", - сказав Кива.

Він додав, що має намір розстріляти лідерів цього руху прямо на місці - за порушення правил перетину кордону.

"Буду розстрілювати на місці всіх цих "б..ей" (нецензурний вислів - ред.), хто буде причетний до порушення державного кордону, як це ми робили і робимо на східному фронті. А саме: Юлію Володимирівну Тимошенко, Сергія Лещенка, Семена Семенченко, Володимира Парасюка, Євгена Мураєва, який вже домовився з Саакашвілі про пряму трансляцію на телеканалі NewsOne, і інших російських агентів ", - сказав Кива.

Нагадаємо, що Міхеїл Саакашвілі робив заяву про те, що 10 вересня планує повернутися в Україну. Чи вдастся йому легально перетнути кордон, невідомо, бо його позбавили українського громадянства.