Український фотограф Михайло Дорогович здобув срібло New York Photography Awards

20:11, 10.01.2023
Український фотограф Михайло Дорогович здобув срібло New York Photography Awards

Художник представив серію знімків людей у традиційному для різних куточків Закарпаття багатонаціональному одязі

Український фотограф із Ужгорода Михайло Дорогович став лауреатом на конкурсі New York Photography Awards зі своїм проєктом «Культурний етнос Закарпаття», здобувши срібло.

 

Як інформує Україна молода, про це пише New York Photography Awards.

 

Художня зйомка Михайла складається із серії знімків, кожен з яких демонструє традиційне для різнонаціональних районів Закарпаття вбрання. Фотопроєкт зайняв друге місце в номінації «Люди/Культура».

 

 

Фотомитець відзняв свій проєкт у так званому «ужгородському Пирогові»– Закарпатському музеї архітектури та побуту, який є репродукцією давнього села з будівлями, привезеними з різних частин області.

 

 

Український проєкт «Культурний етнос Закарпаття» вже отримував призове друге місце та високі оцінки на міжнародному фотоконкурсі – Tokyo International Foto Awards 2022 в Японії.

 

 

Довідка: New York Photography Awards – одна з найпрестижніших премій в галузі фотомистецтва. Концепція конкурсу полягає у вшануванні, визнанні та рекламуванні видатних фотографів з усіх куточків світу, які діляться своїм баченням навколишнього середовища через об‘єктив.

 

 

Представниками української музичної культури на «Євробаченні-2023» року станутьTVORCHI.

 

 

Український гурт Каlush Orchestra запросили виступити на щорічній церемонії MTV Europe Music Awards.

 

 

Як повідомляла УМ, британська асоціація ілюстраторів AOI визначила переможців щорічної міжнародної премії ілюстраторів World Illustration Awards 2022.  Малюнок росіянки про війну в Україну визнаний найкращим.Українці обурені цинічною перемогою росіянки.