Злата Огнєвіч отримала нагороду ДСНС за пісню «Світло»

11:20, 06.08.2022
Злата Огнєвіч отримала нагороду ДСНС за пісню «Світло»

Злата Огнєвіч під час вручення нагороди від ДСНС (Фото ДСНС)

Українська співачка Злата Огнєвіч присвятила пісню "Світло" працівникам ДСНС, у якій відзначила щоденні подвиги «людей без зброї».
 
Рятувальники подякували їй за пісню-присвяту та вручили високу нагороду.
 
Як інформує Україна молода, про це стало відомо із спільного допису ДСНС України та Злати Огнєвіч в Instagram.
 
«Рівно тиждень тому ми уперше побачили і почули "Світло" - зворушливу і життєствердну присвяту героїчній роботі українських рятувальників. Сьогодні ж Голова ДСНС Сергій Крук особисто подякував Златі Огневіч за цю пісню і вручив їй найвищу відзнаку Служби - нагрудний знак "Знак пошани". Світло переможе темряву, а Україна - жорстокого і підступного ворога. Віримо, що так і буде»,- написали працівники Служби.
 
Злата подякувала рятувальникам за почесну відзнаку та зізналася, що дуже зворушена. 
 
«Сьогодні відбулася синергія подяки та поваги. Коли дивишся в очі справжнім героям, розумієш чому ми непереможні»,- написала Огнєвіч.
 
Як повідомляла УМ, відома  українська співачка Злата Огнєвіч записала новий сингл Світло, присвячений мужнім рятувальникам, які посміхаються попри втому та біль. Вони  щодня розбирають завали, розміновують території та надають психологічну підтримку, водночас ризикуючи власним здоров’ям і життям.
 
«Пісня-подяка людям Світла, працівникам ДСНС, робота яких часто залишається, так би мовити, "за кадром". Я захоплююся ними, як і всіма незламними українцями!»- прокоментувала свою роботу зірка.