Євробачення-2021: Go_A летить у Нідерланди

17:43, 02.03.2021
Євробачення-2021: Go_A летить у Нідерланди

Проведення Євробачення-2021 заплановане на 18-22 травня.

Організатори пісенного конкурсу Євробачення оголосили, що цього року він відбудеться у форматі "В" – учасники приїдуть в Роттердам, проте з меншою кількістю в командах. Також у залі буде присутня обмежена кількість журналістів.

 

Як інформує УМ, про це повідомляється на сайті Євробачення.

 

Пісенний конкурс Євробачення є однією з найочікуваніших подій 2021 року. Минулого року його довелося скасувати через пандемію коронавірусу, а тепер організатори доклали усіх зусиль, щоб він все-таки відбувся.

 

Проведення Євробачення-2021 заплановане на 18-22 травня. Заздалегідь підготували 4 варіанти формату конкурсу, а тепер організатори оголосили остаточний сценарій.

 

Учасники зможуть приїхати в Роттердам та виступити на головній сцені Європи. Щодо команд, які зазвичай приїжджають з конкурсантами, то кількість людей доведеться зменшити. Також значно скоротять кількість журналістів, які зможуть потрапити до павільйону проведення конкурсу.

 

Щодо глядачів, які прагнуть побачити Євробачення-2021 на власні очі, то кількість місць також зменшать: зал може бути заповнений лише на 80 відсотків, а може бути взагалі без глядачів. Остаточне рішення щодо цього організатори оголосять ближче до початку конкурсу. Воно залежатиме від статистики захворювань.

 

Представники України – гурт Go_A все-таки виступлять на омріяній сцені. Проте численна група підтримки, прихильники, напевно, будуть на зв'язку в онлайн-режимі.

 

Як повідомляла УМ, музиканти з етнофольк-гурту Go_A нещодавно презентували пісню "Шум", з якою у травні відправляться на Євробачення