Танці на кістках: Надя Дорофєєва звабливо вигиналася у кліпі на Алеї Героїв Небесної Сотні, відео

15:39, 22.11.2020
Танці на кістках: Надя Дорофєєва звабливо вигиналася у кліпі на Алеї Героїв Небесної Сотні, відео

Надя Дорофєєва звабливо вигинається і співає про те, що вона «горить» на місці розстрілу євромайданівців у лютому 2014 року.

Співачка Надя Дорофєєва, яка після припинення існування гурту «Время і стекло» розпочала сольну кар’єру під творчим псевдонімом DOROFEEVA, викликала обурення патріотів лише презентацією свого першого кліпу на пісню «gorit».

 

Адже більша частина кліпу знята на пішохідному мосту Алеї Героїв Небесної Сотні, а сама співачка у кадрі звабливо вигинається і співає про те, що вона «горить» на місці розстрілу євромайданівців у лютому 2014 року.

 

Як повідомляє Україна молода, команда проєкту DOROFEEVA  ще й оприлюднила перший кліп співачки напередодні Дня Гідності та Свободи.

 

Все це разом викликало неабияке обурення користувачів соцмереж. Адже чимало людей розцінили це як зневагу до загиблих під час Євромайдану.

 

У відеокліпі співачка танцює на тлі банеру з її ім'ям, що розтягнули на пішохідному мосту на вулиці Інститутський, де у 2013-2014 роках розгортались трагічні події. Тоді як традиційно, на цьому мості вивішують плакати з іменами загиблих та репресованих українців. Також вона розгулює по промзоні та танцює запальні танці.

 

Відео набрало понад мільйон переглядів у соцмережі за два дні. Багато артистів привітали Дорофєєву з першою сольною піснею, зокрема: Джамала, Оля Полякова, Віра Брежнєва, Даша Астаф'єва, Євгеній Кот та інші.

 

Однак багато людей у коментарях до посту співачки назвали зйомки кліпу на алеї «танцями на кістках Небесної сотні напередодні річниці Майдану».

 

 

«Серйозно? А місце масових розстрілів активістів Євромайдану вас не бентежить? Чи какая разніца. Які ви всі тут тупі і продажні істоти. Шкода тих патріотів, які загинули заради таких як ви…», - обурюються користувачі.

 

Спільнота «Рагу.лі» наголошує у своєму дописі у Facebook  з цього приводу:

 

«Фантастично, наскільки активно у нас ломляться "творити культуру" ті, хто геть дупля не відбиває в українських культурних кодах. Що це? Крик відчаю з того приводу, що її ім'я не увіковічнене на Інститутській? Бідна Надя, вона, мабуть, і не в курсі причин, через які імена інших там з'явилися і продовжують з'являтися. А так безумовно хороша заявочка на початок кар'єри «ані лорак».

 

Також у коментрях співачку називають «цинічною ватницею», яка «трясе сракою на кістках загиблих».

Наразі представники Надії Дорофєєвої ніяк не прокоментували скандал попри запити ЗМІ.

 

Тоді як сама співачка раніше лише повідомила: “Спільно із режисером Танею Муіньо і її командою ми створили історію про естетику і стиль нової DOROFEEVA”.

 

 

Як повідомяла «УМ», 21 листопада на Майдані Незалежності небайдужі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

 

Попередній президент Петро Порошенко критикує керівництво держави за явні ознаки наступу Антимайдану, реваншу проросійських сил і справжнє знущання над подвигом Героїв Небесної Сотні.

 
Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній закликає "подякувати нашим захисникам, які і в ці хвилини боронять нас від російського агресора, а також – нашим новітнім Героям, які віддали власні життя заради збереження нашої свободи".