Онлайн-концерт «Євробачення: Європа сяє світлом» вже цієї суботи, відео

15:56, 15.05.2020
Онлайн-концерт «Євробачення: Європа сяє світлом» вже цієї суботи, відео

Замість "живого" цьогоріч відбудеться онлайн-концерт «Євробачення: Європа сяє світлом».

Трансляція онлайн-концерту «Євробачення: Європа сяє світлом» (Eurovision: EuropeShine A Light), який організували замість скасованого фіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2020 відбудеться на телеканалах СТБ та UA: ПЕРШИЙ 16 травня о 22:00.

 

У офіційному анонсі шоу можна побачити переможницю Євробачення-2004 РуслануЛижичко.

 

Саме тому, всіх чекає неочікуваний сюрприз.

 

 

Також ми обов’язково побачимо цьогорічних представників України. Окрім своєї композиції «Соловей» та загальної пісні усіх учасників «Love Shine a Light», гурт Go_A виконає кавер-версію композиції «DancingLashaTumbai» Вєрки Сердючки.

 

 

Етно-фолк гурт Go_A розповіли, як готуються до концерту в умовах ізоляції та що чекати глядачам.

 

«Зараз ми з групою в різних містах, хлопці поїхали додому. Лише ми з Тарасом залишилися в Києві. Те, що можемо робити онлайн, вирішуємо по скайпу. Іноді Тарас заїжджає і ми знімаємо різні відео, як потрібні для Євробачення. Процес цікавий, але достатньо незвичний. Все можна зняти на телефон, але ми хочемо більш якісне зображення, тому просимо друзів допомогти. Для мадридської вечірки, яку показували потім на іспанському телебаченні, ми хотіли все класно зробити, тому заморочилися: привезли, звук, світло, камеру», - розповідає солістка гурту Катерина Павленко.

 

Організатори зазначили, що під час онлайн-концерту прозвучить 41 конкурсна пісня. Шоу будуть вести ведучі «Євробачення-2020», яких обрали раніше. 

Це актриса і ведуча Шанталь Янзен, ведуча, співачка та двічі учасниця «Євробачення» Едсілія Ромблі та співак, ведучий і коментатор Ян Сміт.

 

Нагадаємо, «Євробачення-2020» мало відбутися 12, 14 та 16 травня 2020 року в Роттердамі, Нідерланди. 18 березня 2020 року «Євробачення-2020» скасували через пандемію коронавірусу.

 

Національна суспільна телерадіокомпанія України та СТБ заявили, що у зв'язку зі скасуваннм конкурсу через пандемію коронавірусу, артистам запропоновано залишитися представниками України у 2021-му році.

 

Тож національного відбору наступного року не буде. Проте, Go_A мають написати нову пісню, з якою поїдуть на «Євробаченні-2021», яке відбудеться у Роттердамі.