Олександр Положинський йде з «Тартака»

09:32, 06.02.2020
Олександр Положинський йде з «Тартака»

Лідер українського гурту “Тартак”, створеного 1996 року, проєктів “Був’є” та “Ол.Ів.’Є” Олександр Положинський йде із цих проєктів.

 

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

“Йду із судилища по Ріффмастеру, хотів би вам сказати якусь позитивну новину, але, на жаль, нічого приємного сказати не можу. Більше того, маю ще одну неприємність для вас сповістити, для мене це дуже болісний момент, але тримати це в секреті, як мінімум, нечесно. Це ніяк не пов’язано зі справою, у якій судять Андрія, але так співпало, що нині я вирішив припинити свою участь у значній частині… свого життя. Я вирішив, що більше не виступатиму з “Тартаком” та “Був’є”, – сказав Положинський.

 

Він додав, що для нього це "сумно і болісно", а також попросив шанувальників “утриматися від запитань публічних та приватних”.

 

"Наразі рішення прийнято і оскарженню на даний момент не підлягає. Що буде в майбутньому – не знаю, планів конкретних не маю. Це важко пояснювати словами. Можливо, це з часом відродиться у якось кращому яскравішому варіанті. Хочу подякувати вам усім за те, що були з нами всі ці роки, любили, підтримували, і для вас це все теж було чимось важливим, не тільки для мене”, – додав фронтмен гурту “Тартак”.

 

Положинський відомий своєю патріотичною громадською позицією, яку він неодноразово засвідчував у текстах своїх пісень та під час публічних виступів. З початком російсько-української війни влаштував не один концерт для військовослужбовців в ООС.

 

 

Положинський попросив утриматися від "запитань публічних і приватних", і не турбувати його.