Зеленський нагадав про українську зброю, яка успішно знищує окупантів

11:33, 17.08.2024
Зеленський нагадав про українську зброю, яка успішно знищує окупантів

На морі вдало працюють протикорабельна крилата ракета «Нептун» і морські дрони Sea Baby та Magura V5. (facebook.com/ukroboronprom)

Президент Володимир Зеленський вважає, що спроможності українського оборонно-промислового комплексу вже значно більші, аніж на початку повномасштабного вторгнення.

 

За його словами, Україна виготовляє власну зброю, щоб успішно давати відсіч російським окупантам у морі, у повітрі й на землі.

 

Як інформує Україна молода, про це Володимир Зеленський написав у соцмережах і оприлюднив відповідне відео у суботу.

 

Глава держави акцентував, що на морі вдало працюють українська протикорабельна крилата ракета «Нептун», а також морські дрони Sea Baby та Magura V5.

 

На землі окупантів нищать українська 155-мм самохідна артилерійська установка «Богдана» та протитанкові ракетні комплекси «Стугна» й «Корсар».

 

У повітрі ворогу дають відсіч вітчизняні БПЛА «Бобер», «Морок» і «Лютий».

 

«Наші українські розробки очищують Чорне море, додають сили нашій державі та знищують російський потенціал», – наголосив Зеленський.

 

 

Напередодні у відеозверненні президент наголосив, що «ми маємо максимально завдавати ураження всім російським позиціям і робимо це». Він також подякував  кожному воїну за влучність, за силу та за стійкість.

 

Як повідомляла «УМ», днями бйці спецпідрозділу ГУР за допомогою ударного морського дрона MAGURA V5 знищили чергове судно російських окупантів - швидкісний катер проекту КС 701 типу «Тунєц».