На Харківщині перевірять учасників будівництва фортифікаційних споруд

00:50, 14.05.2024
На Харківщині перевірять учасників будівництва фортифікаційних споруд

На Харківщині дуже гаряче. (facebook.com/synegubov.oleg)

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов доручив провести засідання, на якому заслухають звіти про виконані роботи всіх учасників будівництва фортифікаційних споруд в області.

 

Як інформує Україна молода, про це Олег Синєгубов повідомив у соцмережахв ніч на вівторок.

 

«Щодо фортифікацій Харківщини. Сьогодні дав доручення профільному заступнику зібрати всіх учасників процесу будівництва фортифікаційних споруд.

 

Кожен підрядник на засіданні групи "Прозорість та підзвітність" прозвітує про виконані роботи», - написав керівник області.

 

За його словами, про результати зустрічі буде повідомлено ЗМІ під час пресбрифінгу, де журналісти можуть поставити будь-які питання, що хвилюють громадськість.

 

«Завжди готові до прозорої публічної реакції», - підсумував очільник Харківщини.

 

Наадаємо, напередодні командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський розповів про оборону Вовчанська, бо вірогідність полягти у бою дуже велика, а люди мають знати правду. За його словами, в цьому районі не було ні першої лінії фортифікацій, ні міних полів.
 

Як повідомяла «УМ», 13 травня Сили оборони України нанесли вогневе ураження по росіянах, потіснили їх та проводять зачистку на північній околиці населеного пункту Вовчанськна Харківщині.