Укрзалізниця відновлює рейс до Будапешту і Відня

15:53, 30.05.2021
Укрзалізниця відновлює рейс до Будапешту і Відня

У пасажирів УЗ є чудова нагода розпочати найприємнішу пору року в місті Штрауса, Моцарта та Бетховена.

«Укрзалізниця» відновлює міжнародний рейс, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень вже з 1 червня.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує АТ «Укрзалізниця» у неділю.

 

Зазначається, що міжнародне сполучення відновлюють у зв’язку із стабілізацією ситуації з коронавірусом, а також за сприяння залізничних адміністрацій Австрії та Угорщини.

 

«Не знаємо, як ви, а ми в Укрзалізниці дуже чекаємо літнього сезону ще й тому, що наближається відновлення міжнародного залізничного сполучення! Перший рейс з Києва до Відня вирушить вже 1 червня, тож у пасажирів є чудова нагода розпочати найприємнішу пору року у місті Штрауса, Моцарта та Бетховена», - йдеться у повідомленні компанії-монополіста.

 

Перевізник також додає: «Сподіваємось, ви вже встигли придбати квитки до Австрії, бо штруделі та шніцелі самі себе не з’їдять».

 

Надалі потяг курсуватиме щоденно за наступним графіком: він відправлятиметься з Центрального київського вокзалу о 14:07, проходитиме через Будапешт (прибуття о 8:20) і прибуватиме до Відня об 11:21 наступного дня.

 

У зворотному напрямку (з 2 червня) потяг відправлятиметься о 16:42 і прибуватиме до Києва о 17:22 наступного дня», – йдеться в повідомленні.

 

За даними УЗ, квитки на поїзд Київ-Відень можна придбати в міжнародних квиткових касах вокзалів.

 

«Актуальну інформацію щодо правил в’їзду українських громадян на територію Австрії та Угорщини, а також громадян цих країн до України, пасажири можуть дізнатися через офіційні джерела посольств України у Австрії та Угорщині й посольств цих країн в Україні», – додає перевізник.

 

До речі, на початку поточного місяця «Укрзалізниця» анонсувала, що у червні відновить міжнародні подорожі, призупинені через пандемію COVID-19.