Дорога Сєвєродонецьк – Станиця Луганська для Зеленського одна з пріоритетних

17:00, 08.05.2020
Дорога Сєвєродонецьк – Станиця Луганська для Зеленського одна з пріоритетних

Повне оновлення маршруту планується до кінця 2020 року.

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Луганської області оглянув автомобільну дорогу Сєвєродонецьк – Станиця Луганська.

 

Яу повідомляє УМ, про це повідомляє пресслужба президента.

 

Зеленський ознайомився з перебігом ремонтних робіт на одній з ділянок автошляху – Т-13-06 Сєвєродонецьк – Новоайдар протяжністю 37 км. Відновлення відбувається в межах реалізації програми "Велике будівництво".

 

Президенту доповіли, що станом на сьогодні підрядники фрезерують дорожнє покриття, роблять шар основи дорожнього одягу з органо-мінеральної суміші та нижній шар покриття з асфальтобетону. Будівельні роботи виконані на 28%.

 

Зеленський зазначив, що дорога Сєвєродонецьк – Станиця Луганська є однією з пріоритетних для держави.

 

"Вона дуже важлива для людей, які живуть в Україні: на нашій частині та тимчасово окупованій. Щоб вони бачили, що починаючи з мосту в Станиці Луганській і до Сєвєродонецька в цьому році побудується прекрасна, якісна дорога", – наголосив Президент.

 

Загальна протяжність маршруту від Сєвєродонецька до Станиці Луганської, який складається з чотирьох ділянок, – 128 км. З них 125,5 км є дорогами державного значення. Повне оновлення маршруту планується до кінця 2020 року.

 

Як повідомляла УМ, сьогодні Володимир Зеленський з нагоди Дня пам'яті і примирення ушанував пам’ять загиблих у Другій світовій війні у селищі Мілове, зустрів на що на кордоні з Росією.