Мер Івано-Франківська підтримує мера Черкас після «привіту» від Зеленського

19:25, 02.05.2020
Мер Івано-Франківська підтримує мера Черкас після «привіту» від Зеленського

Мер Івано-Франківська інозді їздить містом на велосипеді на відміну від героя серіалу "Слуга народу". (Фото з ФБ-сторінки Руслана Марцінківа)

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків публічно підтримав свого колегу, мера Черкас Анатолія Бондаренка, якого викликають на допит до поліції через передчасне пом’якшення карантину в місті.

 

Перед тим, меру Черкас передав «полум’яний привіт» президент Володимир Зеленський і пообіцяв юридичні наслідки.

 

Як інформує «Україна молода», мер Івано-Франківська не лише підтримав владу Черкас, а й гостро розкритикував керівництво держави за переслідування міських голів.

 

«Таке враження, що хочуть знищити місцеве самоврядування, повідкривали купу справ на мерів, забрали кошти в громад, закріпачили українців щодо виїзду закордон, продали землю, обманули з доплатами медиків! Підтримую мера Черкас Бондаренка! Карантин один для всіх, а не для вибраних!», – написав Руслан Марцінків у Facebook.

 

Як повідомляла «УМ», міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відреагував на «полум’яний привіт», який йому передав напередодні президент України Володимир Зеленський. Нагадавши про корупційні скандали в оточенні президента Бондаренко пообіцяв: «Черкаси будуть чинити опір!».

 

Слідом за Черкасами карантин послабила влада Дніпра і Мукачевого.

 

Мер Дніпра Філатов заявив, що малий бізнес має заробляти, а не заздрити супермаркетам і ресторану «Велюр» у Києві.

 

Спротив окремих керівників місцевого самоврядування корумпованому керівництву держави нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко влучно назвала "Парад велюрових суверенітетів".