У МВФ анонсували візит експертів до Києва

10:02, 18.02.2020
У МВФ анонсували візит експертів до Києва

Команда експертів Міжнародного Валютного Фонду відвідає Київ для проведення технічних обговорень політики, спрямованої на досягнення економічного зростання та стабільності.

 

Про це сьогодні у Києві заявив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман, передає пресслужба представництва.

 

“Команда у складі кількох експертів МВФ відвідає Київ для проведення технічних обговорень політики, спрямованої на досягнення потужнішого зростання та забезпечення стабільності”, - сказав Люнгман.

 

Нагадамо, раніше Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що в уряді очікують, що в найближчі місяці програма з Міжнародним валютним фондом може бути розпочата.

 

Як повідомляла УМ, Володимир Зеленський обговорив з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою законопроекти, які допоможуть Україні вийти на стабільне економічне зростання.

 

Нова програма Міжнародного валютного фонду для України буде трирічна, а її обсяг становитиме 5,5 млрд доларів

 

Як пояснив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, нова програма співпраці між Україною та МВФ сприятиме швидшому зростанню української економіки. За його словами, це спільна програма, в якій декларуються плани та наміри, за якими країна буде жити в найближчий період часу.