Поштовий сервіс "Міст Експрес" отримає 10 млн доларів від ЄБРР

17:22, 25.11.2016
Поштовий сервіс "Міст Експрес" отримає 10 млн доларів від ЄБРР

"Міст Експрес" знайшла гроші для розвитку.

Європейський банк реконструкції і розвитку надасть великому поштово-логістичному оператору ТОВ "Торговий дім "Міст Експрес" з центральним офісом у Львові і Meest Group боргове фінансування $10 млн для розвитку та розширення її внутрішніх і міжнародних операцій.

Як зазначено в повідомленні ЄБРР у п'ятницю, відповідний проект рада директорів банку схвалила 15 листопада цього року.

Згідно з документами, метою проекту є розширення мережі прийому та доставки, розробка IТ-платформи і технології обробки на складах, точках прийому і доставки, розвиток внутрішніх і міжнародних логістичних центрів, а також просування бренда Meest.


Окрім того, проект супроводжуватиметься пільговим фінансуванням у рамках програми Green Logistics, що надається Глобальним екологічним фондом для підвищення енергоефективності та зниження викидів вуглецю в логістичному секторі.


Загальна вартість проекту становить $20 млн, йдеться в матеріалах.


ТОВ "ТД "Міст Експрес" було засновано в 2005 році, є одним із найбільших на ринку в сегменті доставки відправлень "у руки" одержувача. Підприємство належить до поштово-логістичної групи Meest Group, яка, у свою чергу, входила до міжнародної корпорації МІСТ (Meest Corporation Inc., Торонто, Канада).