Максим Мартинюк став першим заступником міністра аграрної політики

13:30, 23.07.2016
Максим Мартинюк став першим заступником міністра аграрної політики

Вінничанин Максим Мартинюк призначений першим заступником міністра аграрної політики і продовольства.

 

До того він залишив пост глави Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр).

 

Як сказав Мартинюк на брифінгу, відтепер Держгеокадастр переходить у підпорядкування Міністерства аграрної політики та продовольства. Раніше відомство перебувало у сфері управління Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

 

"Думаю, об'єднання зусиль Мінагрополітики як органу, що формує політику, і команди Держгеокадастру, яка здатна все це викласти на папері з аргументами й розрахунками, дасть непоганий результат для держави", - сказав Мартинюк

 

«Знаю Максима, як великого прихильника реформ. Після Майдану він очолив Державну архітектурно-будівельну інспекцію. Позитивні зміни в цьому відомстві очевидні. У міністерстві він буде займатися в тому числі і земельною реформою. Максим уже запровадив чимало інноваційних процесів, будучи керівником реформованого Госгеокадастра. Очікую від нього не менше плідної роботи і помітних результатів на посаді заступника міністра », - зазначив міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий.

 

Повідомляється, що на посаді першого заступника міністра Максим Мартинюк координуватиме реалізацію стратегії реформування галузі «3 + 5», розроблену Мінагропродом.