«Тридцятирічна» Укрпошта: «ювілейну» марку присвятили поштовикам

14:51, 29.01.2024
«Тридцятирічна» Укрпошта: «ювілейну» марку присвятили поштовикам

Конверт з новою маркою присвячений 30-річчю Укрпошти. (Фото: Ігор Смілянський / Facebook)

День народження - 30 років із дня заснування, Укрпошта святкуватиме в п'ятницю, 2 лютого. На честь цієї події компанія випустить нову марку, присвячену подвигам поштовиків під час війни.

 

Як інформує УМ, про це 29 січня повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський у Facebook.

 

"2 лютого нам виповнюється 30 років. Такий вік, коли вже є і зрілість, і ще молодість, щоб досягати нових звершень. Зрозуміло, що, в умовах війни, святкування в стилі "веселий тусняк" буде недоречним. Тому цей ювілейний рік не про 1 святковий день, а про те, як ми змінимось протягом цього року і, повірте, новин про це буде багато вже незабаром", - йдеться у повідомленні.

 

Смілянський наголосив, що клієнти Укрпошти - найважливіше надбання компанії, тож на день народження компанії треба слідкувати за новинами, адже у них буде можливість отримати подарунки.

 

Водночас гендиректор компанії додав, що і Укрпошту не можна залишати без подарунків. Він оголосив, що 2 лютого буде випуск нової марки в серії "Героїчні професії війни", яка присвячена поштовикам - "Укрпошта завжди поруч з вами".

 

"Укрпошта перша приходить на звільнені території після ЗСУ, тому у новому блоці буде 2 марки "Укрпошта доставляє" та "ЗСУ перемагають", бо перше без другого неможливе", - повідомив Смілянський.

 

На марці зображена реальна, відома на півдні, автівка Укрпошти. Однак марка не зображає якусь конкретну особу.

 

"У нас їх, героїв Укрпошти, тисячі. Протягом вже майже 2 років, після відряджень на Донеччину, Луганщину, Херсонщину, Харківщину, Запоріжжя, Сумщину чи інші важкі регіони, я часто знайомив вас з людьми, з якими маю честь працювати в одній команді. І ця марка про кожного з них. І про тих, хто під кулями доставляє пенсії та допомогу у прифронтових регіонах, і про тих, хто вранці, навіть після безсонних ночей та тривоги, прямує до відділення, автівки чи сортувального центру", - йдеться у повідомленні.

 

Передзамовити поштову марку можна вже відсьогодні за посиланням.

 

Нагадаємо, звання "Найкращої поштової марки України 2023 року" отримала мініатюра "Вічна пам’ять!", а найкращим поштовим блоком обрали "Українські колядки в Києво-Печерській лаврі".