Моніка Беллуччі та Тім Бертон вперше підтвердили свій роман на публіці

21:12, 21.10.2023
Моніка Беллуччі та Тім Бертон вперше підтвердили свій роман на публіці

Моніка Беллуччі тримала за руку Тіма Бертона. (Фото ЕРА)

Італійська акторка і модель Моніка Беллуччі та режисер "Бітлджуса" і "Венздей" Тім Бертон таки підтвердили свій роман, адже уперше зʼявились на червоній доріжці  разом, ще й романтично тримаючись за руки.

 

Як інформує Україна молода, про це пише Daily Mail.

 

Зазначається, що 59-річна зіркова акторка Моніка Беллуччі та 65-річний культовий кінорежисер Тім Бертон прийшли на прем’єру стрічки Diabolik Chi Sei на 18-му Римському кінофестивалі.

 

Чарівна Моніка була у темно-сірій сукні в підлогу, прикрашеній декольте хрест-навхрест, у руці вона тримала маленьку сумочку. Зірка тримала за руку Тіма Бертона.

 

 

Пані Беллуччі знялась у фільмі коханого "Бітлджус 2". Говорячи про його роботу, вона зазначила: "Мені подобається цей світ мрій, де монстри добрі, ніби ми можемо перетворити наші темні аспекти на щось яскраве, щось, що пробачає. Про це багато говорять у фільмах Тіма Бертона".

 

Відомо, що Моніка та Тім вперше зустрілися 16 років тому, але, як кажуть, почали зустрічатися після того, як побачили один одного на кінофестивалі Люм’єр у Ліоні в жовтні 2022 року.

 

Згодом папараці застали пару за поцілунком. Але акторка та режисер не коментували пресі своїх стосунків.

 

Як повідомляла «УМ», донька красуні-актриси Моніки Белуччі — Дева Кассель  вирішила торувати стежку моделі, яку свого часу обрала і її мама, адже починала Моніка не як актриса, а саме в модельному бізнесі.