Легенда Голлівуду Марк Гемілл зібрав $705 тисяч на дрони для ЗСУ

17:52, 14.04.2023
Легенда Голлівуду Марк Гемілл зібрав $705 тисяч на дрони для ЗСУ

Я граю воїна у кіно, а ви справжні герої справжньої війни - Марк Гемілл українським військовим (Фото з відкритих джерел)

Зірка «Зоряних воєн» та амбасадор UNITED24 Марк Гемілл провів онлайн зустріч з українськими воїнами.

 

Як інформує Україна молода, про це віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Facebook.

 

«Воїни розповіли Марку про конкретні кейси, як розвідувальні дрони зберігають життя не тільки військовим, а й цивільним. Подякували за збір на потужні безпілотники RQ35 Heidrun. Актор зібрав на них уже понад 705 тис. доларів і продовжує це робити», - зазначив Федоров.

 

Гемілл підкреслив, що не сумнівається в перемозі України та допомагатиме стільки, скільки буде потрібно. Також він назвав українських військових справжніми героями.

 

На зустрічі були присутні військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади імені Івана Сірка, 45-ї окремої артилерійської бригади, аеророзвідки 98-го батальйону, 47-ї бригади «Маґура», 21-го окремого батальйону «Сармат», 25-ї окремої повітряної десантної бригади, спецпідрозділу «Омега», 120-го розвідувального батальйону та 93-ї бригади «Холодний Яр».

 

 

Як повідомляла УМ, раніше зірка фільмів «Володар перснів» та «Пірати Карибського моря» Орландо Блум відвідав постраждале від російських окупантів  місто Ірпінь під Києвом. Британський актор та посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум перебував із візитом в Україні, щоб підтримали українських дітей.