Остап Ступка перебуватиме під нічним домашнім арештом 60 діб

16:08, 06.04.2023
Остап Ступка перебуватиме під нічним домашнім арештом 60 діб

П’яний Ступка визнав свою провину і пообіцяв допомагати потерпілому (Фото Нацполіції)

Шевченківський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід українському акторові Остапу Ступці щодо скоєної ним ДТП, відправивши його під нічний домашній арешт на два місяці (60 діб). 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють «Факти».

 

Ступку звільнили, але він має перебувати вдома з 22.00 до 6.00. У залі Шевченківського суду Остап пропросив вибачення та пообіцяв допомагати потерпілому усім, чим зможе. 

 

«Те, що трапилося, це, звичайно, якийсь фатум. Я не знаю, як це назвати. Ми не заперечуємо проти клопотання. Від себе хочу додати, що мені насправді дуже шкода, досі не можу отямитися… Я буду фінансово допомагати потерпілому – як на етапі лікування, так і надалі. Хочу попросити вибачення від щирого серця», – сказав Остап у залі суду. 

 

Як відомо, потерпілий у ДТП нині перебуває у лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. 

 

Нагадаємо, інцидент стався близько 23 години ночі. Ступка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в’їхав на своєму позашляховику Range Rover у легковий автомобіль Mitsubishi, який був припаркований на зупинці. Водій легковика був всередині. 

 

У поліції повідомили, що актор був у нетверезому стані, надувши в драгер 1,62 проміле за норми в 0,2.

 

Як повідомляла УМ, у центрі Києва, в Голосіївському районі, відомий український актор Остап Ступка будучи під «шафе» влаштував ДТП.