Новинки кіно у 2023 році

13:17, 22.02.2023
Новинки кіно у 2023 році

"Форсажі" дивляться не тоді, коли хочуть дізнатися, що станеться, а коли хочуть добре провести час. (Фото з відкритих джерел)

2023 рік у сенсі кіно – рік продовжень. Виходять номерні частини не лише порівняно нових франшиз, а й тих, яких глядачі не сподівалися побачити на екранах.

 

Три найбільш очікувані кінопрем'єри 2023 року

 

В 2023 році глядачі очікують багато цікавого - новинки їм пропонують як кінотеатри, так і програма ТВ.

 

“Джон Вік 4” - франшиза, яка йде шляхом, який свого часу приніс популярність і величезні збори Марвел. Беруться актори, яких усі люблять, та влаштовується глобальний капусник. Радісно знову побачити на екрані разом зі старим добрим Кіану Лоуренса Фішберна, до яких цього разу приєднаються Білл Скарсгард, Хіроюкі Санада та Донні Йєн. У фільмі нарешті відбудеться обіцяна у третій частині війна кланів, і все це, як і в попередніх частинах, буде неймовірно стильно.

 

"Дюна" Вільнева, як і "Той, що біжить по лезу" - це не кіно, а експірієнс. Глядач включає фільм і готує свій розум і тіло до кількох годин багатошарового об'ємного досвіду сприйняття. Про попередню частину писали, що її потрібно слухати не меншою мірою, ніж дивитися, і в продовженні слід очікувати того ж. Гіпнотична, медитативна історія протистояння народів, ідеологій та поглядів на світ і людину, словом, усе те, чим славиться Френк Герберт, плюс епічний візуальний ряд, яким славиться Дені Вільньов.

 

“Шазам! 2: Лють богів” — 12-й фільм від DC, в якому глядачі знову зустрінуться з групою підлітків, які перетворюються на супергероїв. Від "Шазама" можна отримати задоволення навіть якщо зовсім нічого не знати про всі попередні фільми, включаючи нещодавно "Чорного Адама". Швидше за все, на глядача знову чекає легка підліткова комедія з прекрасними акторами, масою спецефектів і ураганним екшеном.

 

Що ще можна подивитися у 2023

 

“Індіана Джонс 5” — багатостраждальний проект, який стільки разів переносився через пандемію та кадрові перестановки у студіях, яким належить інтелектуальна власність, нарешті має вийти на екрани цього року. Це перший фільм про Індіана Джонса без участі Спілберга як режисера і Лукаса як сценариста і присвячений боротьбі з нацистами, які проникли до лав НАСА і знову хочуть навести свої порядки.

 

"Форсаж 10". "Форсажі" дивляться не тоді, коли хочуть дізнатися, що станеться, а коли хочуть добре провести час. Ця франшиза є практично ідеалом, коли потрібно зробити фільм, де відбувається все і не відбувається нічого, адже всі знають, що як би не був суворий лиходій, варто додати газу, і сила сім'ї подолає всі перешкоди: у цьому сенсі будь-який "Форсаж" схожий на рекламу "Снікерса", але ж за це його і люблять.