Джим Керрі та Кетрін Винник кепкують через заборону на в'їзд до рф

14:29, 15.11.2022
Джим Керрі та Кетрін Винник кепкують через заборону на в'їзд до рф

Актори пишаються тим, що їм заборонили в’їзд до росії (Фото з відкритих джерел)

Голлівудський актор та комік Джим Керрі та канадська актриса українського походження Кетрін Винник насміхаються з Москви: мовляв, заборона  на в’їзд до рф — це «найгірше, що сталося у їхньому житті.

 

Як інформує Украіна молода, про свою реакцію на новину про заборону їм в’їзду до Росії вони написали на своїх сторінках у соцмережі.

 

Джим Керрі у твітері пожартував, що трапилося найгірше, відповідаючи письменниці Маргарет Етвуд на її запрошення відпочити у Москві у вихідні: 

 

«Так, Маргарет Етвуд, боюся, трапилося найгірше. Нам заборонили в’їжджати до Росії … Але проблеми 100 канадців у цьому божевільному світі не дрібниці! У нас завжди буде Париж. Тут завжди будуть раді».

 

Голлівудська актриса українського походження Кетрін Винник, яка виконала роль Лагерти у серіалі «Вікінги», написала, що заборона на в’їзд до РФ для неї це привід для гордості.

 

Відомо, що акторка активно підтримує Україну в такий тяжкий час. Кілька місяців тому артистка розмістила у соцмережі своє фото у вишиванці, яке підписала: «Підтримай Україну!» Знімок зроблено у центрі Києва, під час святкування 30-річчя Незалежності України.

 

Влітку Кетрін Винник уперше прилітала до України – зробила такий подарунок батькам на золоте весілля. В інтерв'ю актриса зізналася, що в дитинстві рідні називали її Катрусею та Катериною. Від столиці України Кетрін залишилася під великим враженням і вже розміщувала київські знімки в соцмережі.

 

Кетрін Вінник народилася у Торонто, у родині українських емігрантів. До восьми років розмовляла українською. Перебувала у скаутській організації «Пласт» та відвідувала українську школу в Торонто. Найвідоміша її роль у кіно – Лагерта у серіалі «Вікінги». Також знімалася у фільмах «50 перших поцілунків», «Кохання з повідомленням», «Заступник», «Темна вежа» та багато інших.

 

Як повідомляла УМ, зірка  історичного серіалу «Вікінги», голлівудська акторка з українським корінням Кетрін Винник навіть після повернення з України до Канади продовжує перебувати під враженням від першої подорожі на Батьківщину своїх предків.