У Чикаго на аукціоні продали за рекордну суму прапор з підписом Зеленського

16:37, 31.10.2022
У Чикаго на аукціоні продали за рекордну суму прапор  з підписом Зеленського

Прапор із автографами Зеленського та Залужного продали на аукціоні за 69 тисяч доларів

У місті Чикаго (США) відбувся благодійний захід на підтримку України, на якому, окрім збору донатів,  організатори влаштували аукціон. Серед лотів на благодійному аукціоні був прапор України з автографом Президента України Володимира Зеленського, що побив всі рекорди.

 

Як повідомляє УМ, про це повідомила у своєму Фейсбуці ведуча ТСН Наталя Островська.

 

До Сполучених Штатів прилетіли співак Віталій Козловський, колишній учасник гурту "Время и Стекло", репер POSITIFF (Олексій Завгородній), шоумен Анатолій Анатоліч, ведуча ТСН Наталя Островська та інші. Вони разом з українською діаспорою та біженцями стали свідками історичної події. А саме встановлення своєрідного рекорду.

 

Серед лотів на благодійному аукціоні був прапор України з автографами Президента України Володимира Зеленського, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, командувача Національної гвардії та захисників "Азовсталі". Стартова ціна склала 20 тисяч доларів. Ведучі зі сцени повідомили, що про цей захід особисто знає Зеленський. Він пообіцяв опублікувати ім’я нового власника прапору на сайті Офісу Президента.

 

У підсумку ексклюзивний прапор України пішов з молотка за рекордні 69 тисяч доларів. Ця сума приємно шокувала всіх, хто був присутній на благодійному заході. Новими власниками прапору стала Алла та Олексій, про яких розповіла Наталя Островська.

 

 

«Придбала цей скарб власниця логістичної компанії у Чикаго. Українка з Івано-Франківщини, яка з першого дня великої війни допомагає нашій країні. Це шок, це рекорд у Чикаго, емоції не передати»,— розповіла шанувальникам телеведуча.

 

Також на аукціоні були продані портрети Залужного за 2000 доларів та Степана Бандери за 2500 доларів.

 

Як відомо, у канадському Торонто на аукціоні розігрували босоніжки співачки Тіни Кароль, рукавички Віталія Кличка та каченя пса-захисника Патрона.

 

Як повідомляла УМ, на аукціоні в Одеській області продали Кавун, який везли з тимчасово захопленої Херсонщини 8 днів, здолавши 900 кілометрів. Виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ.