«Укрпошта» випустила новий конверт «Весна настане знову!» з оригінальною поштовою маркою

11:26, 28.10.2022
«Укрпошта» випустила новий конверт «Весна настане знову!» з оригінальною поштовою маркою

Новий конверт від "Укрпошти" із соняшниками.

Символічний маркований конверт «Весна настане знову!», на якому, зокрема, зображені соняшники випустила «Укрпошта».

 

Як інформує УМ, про ц е 28 жовтня повідомив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський у Телеграм.

 

“Укрпошта” має для вас оптимістичне нагадування – “Весна настане знову!”. З такою назвою ми випустили новий конверт з оригінальною поштовою маркою. Тепер у вас є ще одна можливість підтримати своїх рідних, близьких, військових чи людей, які були змушені переїхати в інше місто – напишіть їм листа, а на пошті чи онлайн можна придбати наш символічний конверт“, – йдеться у повідомленні.

 

Смілянський додав, що з дизайном допоміг Андрій Сагач – ще один український талант, який переміг у народному голосуванні в конкурсі PostEurop «Мир – найвища цінність людства». Бо соняшники, то – любов, а двоголові орли – то якась мутаційна журба.

 

«І нехай на календарі у нас ще 24 лютого, але душа кинула якір на той день, коли ми переможемо. І так пришвартовані ніби й стоїмо, але насправді - робимо для своєї країни більше, аніж рашисти за всі роки свого безглуздого існування.

 

До речі, є дуже багато українських пісень на тему весни. Але мені згадалися слова гурту "Воплі Відоплясова": “Весна, весна, весна, весна прийде. Весна, весна, весна, весна вгамує…” – рашистів від їх зазіхань на чужу землю:)

 

Бережіть себе, електроенергію і все буде Україна», - резюмував «головний поштар» України.

 

Дещо раніше “Укрпошта” запустила в продаж перші марки в новій серії “Збройні сили України”.

 

Як повідомляла УМ, конкурс на створення ескіза різдвяної поштової марки 2023 року оголосив Національний поштовий оператор «Укрпошта».