Мілла Йовович підтримала українців: Не уявляю горе, яке переживає мій народ

19:34, 11.10.2022
Мілла Йовович підтримала українців: Не уявляю горе, яке переживає мій народ

Мілла Йовович засудила РФ, що вже кілька днів масово обстрілює українські міста та висловила підтримку своїй батьківщині.

Голлівудська актриса українського походження Мілла Йовович підтримала українців після масованих ракетних ударів росії по столиці та інших містах, заявивши, що була спустошена руйнуваннями, що завдали агресори.

 

Як інформує Україна молода, про це вона написала в Інстаграмі.

 

«Моя Батьківщина – Україна – постраждала від численних ракетних ударів. Мирні жителі лежать мертві на вулицях колись мирних міст, вулицями яких я ходила та милувалася красою. Я спустошена руйнуванням і не можу уявити, яке горе зараз переживає мій народ. Я можу тільки сказати їм, що моє серце з ними», - написала вона.

 

Акторка також заявила, що у світі багато ненависті, репресій та образ.

 

«Я хочу, щоб люди дали спокій одне одному. Я хотіла написати про День корінних народів тут, в Америці, але після прочитання цієї новини (про масований ракетний обстріл росією українських міст у понеділок) мене просто нудило. Я втомилася від розпалювання війни за кордоном, втомилася від переваги білих вдома, втомилася від самовдоволених людей, які намагаються змусити інших повірити в те, у що вони вірять. Я втомилася. Від. Цього. Я сьогодні всім серцем разом з місцем свого народження і сумую разом із українцями. Я сумую разом із народом України», — написала актриса і додала хештег #slavaukraini.

 

46-річна Йовович народилася у Києві та прожила в Україні перші п'ять років свого життя, перш ніж емігрувати з батьками до США.

 

Як повідомляла УМ, у понеділок вранці росія завдала ракетних ударів по Києву, Хмельницькому, Львову, Житомиру, Дніпру та іншим містам. Загалом по території України було випущено майже сто ракет,  43 з них збиті.