Тварина-привид Бавовнятко: Міноборони України тролить росіян

14:36, 28.08.2022
Тварина-привид Бавовнятко: Міноборони України тролить росіян

Бавовнятко приходить на ворожі склади боєприпасів і зброї та бавиться з вогнем. (twitter.com/DefenceU)

Міністерство оборони України потролило російських окупантів тваринкою-привидом на прізвисько «Бавовнятко», що приходить на ворожі склади боєприпасів і зброї та бавиться з вогнем.

 

Як інформує Україна молода, відповідний допис і навіть зображення «Бавовнятка» оприлюднено на офіційній сторінці Міноборони України в Twitter.

 

«Бавовнятко - тварина-привид. Пухнастий і непосидючий. Вночі Бавовнятко тихенько приходить на бази окупантів, склади, аеродроми, нафтопереробні заводи та інші місця, заповнені легкозаймистими предметами, і починає там бавитися з вогнем», - йдеться у дописі оборонного відомства англійською.

 

Нагадаємо, що раніше росіяни, наприклад, під час вибухів на військових базах чи складах у російському Бєлгороді, називали всі вибухи "хлопком". Тоді як українці підхопили їхні слова, переклавши російське "хлопок" на українське "бавовна".

 

Російській пропаганді легше називати вибухи «хлопками», аби не привертати увагу суспільства до своїх поразок. Мовляв, люди чули лише «хлопки», не більше.

 

Як повідомляла «УМ», після цілої серії «бавовни» в окупованому Криму, одіозний заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв тишком-нишком видалив з соцмереж скандальний пост про "судний день" у разі ударів ЗСУ по Криму.

 

Вочевидь, після низки успішних ударів ЗСУ в Криму обіцяний "судний день" так і не настав, а швидше за все і не планувався.