Вілл Сміт повертається у кіно після скандалу на «Оскарі»

21:36, 22.08.2022
Вілл Сміт повертається у кіно після скандалу на «Оскарі»

Вілл Сміт вибачився за те, що вдарив колегу Кріса Рока. (Фото з відкритих джерел)

Стримінговий сервіс Netflix таки погодився знімати біографічну стрічку про життя голівудського актора Вілла Сміта.

 

Справа у тому, що після гучного скандалу на врученні найпрестижнішої кінопремії "Оскар-2022" від співпраці з Віллом Смітом відмовилися провідні кінокомпанії, контракти з голлівудським актором було розірвано, а сам він зник з публічного простору

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє видання Daily Mail.

 

Зазначається, що американський актор Вілл Сміт повертається у кіно після скандалу на "Оскарі-2022". Зокрема, актор планує з'явиться на екранах у власній біографічній картині, за знімання якої готові взятися у Netflix.

 

Стримінговий сервіс погодився знімати біографічну стрічку про життя Сміта, яка була запланована ще до "скасування" голлівудської зірки.

 

"Вілл Сміт знову веде переговори з Netflix щодо загального байопіка лише через кілька тижнів після того, як перепросив за ляпаса Кріса Рока на церемонії вручення Оскара", - пише DM.

 

Як пише видання, Сміт вибачився за те, що вдарив колегу Кріса Рока.

 

"Я зв’язався з Крісом (Кріс Рок - американський комік, якому Вілл Сміт дав ляпаса під час церемонії "Оскар", - ред.), і мені надійшло повідомлення про те, що він не готовий говорити, коли він буде готовий - зв’яжеться. Тож я скажу тобі, Кріс, я прошу у тебе вибачення. Моя поведінка була неприйнятною, і я тут, коли ти будеш готовий поговорити", - сказав Сміт.

 

Також представники Вілла Сміта сподіваються на співпрацю з Apple TV+.

 

"Після того ляпасу Вілла залишили без уваги Netflix та Apple TV+. Він попросив вибачення і на певний період пішов з центру уваги. Відтоді минуло достатньо часу, аби все вляглося і всі заспокоїлися. Ляпас та його наслідки, звичайно, стали поворотними моментами в житті Вілла і, можливо, тепер стануть частиною сюжетної лінії його байопіку", - пише видання DM.

 

 

Зауважимо, під час вручення Оскара-2022 у прямому ефірі знаменитий голлівудський актор Вілл Сміт вдарив свого колегу Кріса Рока. Це було відповіддю на недоречний жарт про дружину актора, актрису Джаду Пінкетт Сміт.

 

Вілл Сміт не буде допущений до церемонії вручення премії "Оскар" протягом наступних 10 років через цей скандал.

 

Як повідомляла «УМ», раритетний кабріолет із колекції Річарда Гіра, який голлівудський актор виставив на аукціон, пішов з молотка за $31 750. Ці гроші пішли на допомогу українцям.