Масяня: у мультфільмі китайці бомбардують фашистів у Пітері та Москві

20:03, 11.07.2022
Масяня: у мультфільмі китайці бомбардують фашистів у Пітері та Москві

Завдяки мультиплікаторам, росія пізнала усі «смаки» війни у мультику «Масяня»

Новий епізод мультфільму «Масяня», у якому головний герой засуджує російське вторгнення в Україну, опублікував мультиплікатор  Олег Куваєв.
 
Як інформує Україна молода, переглянути мультик можна на YoutTube.
 
«Цей мульт адресований тим, хто за якоюсь жахливою помилкою підтримує російсько-українську війну»,– йдеться в описі мультика.
 
 
У 162 епізоді "Масяні" Китай нападає на РФ, щоб "очистити Росію від фашистів".
 
Китайські війська під цим приводом бомбардують найбільші російській міста – Москву, Петербург та інші.
 
Головні герої мультика Масяня та Хрюндель разом із дітьми намагаються виїхати із міста "Санкт-Маріубург", однак потрапляють під китайські обстріли та вимушені ховатись у підвал та метро.
 
У мультфільмі також показано, як бомблять пам'ятки Санкт-Петербургу: Ісаакіївський собор, Палацову площу, стрілку Василівського острова.
 
 
 
 
Наприкінці головна героїня мультфільму Масяня звертається до глядачів: «Вибачте, що мульт вийшов не смішний, але які на хрін веселощі, коли стільки людей гине щодня».
 
Нагадаємо, раніше Роскомнадзор почав блокувати сайт з мультсеріалом "Масяня" після антипутінського епізоду, де президента РФ називають нацистом.
 
Як повідомляла УМ, повнометражний документальний фільм   «День українського добровольця», кінорежисером якого  є Володимир Тихий, привернув увагу журі з-поміж інших українських фільмів на кінофестивалі Sheffield Doc/Fest у Великій Британії і був відзначений премією.