Зірка Голлівуду Бен Стіллер відвідав Львів як посол доброї волі ООН

12:31, 19.06.2022
Зірка Голлівуду Бен Стіллер відвідав Львів як посол доброї волі ООН

Голлівудський актор Бен Стіллер під час відвідин Львова. (Фото: Інстаграм refugeesтаbenstiller)

Голлівудський актор Бен Стіллер приїхав до Львова з гуманітарною місією.

 

Попередньо, 18 червня, він зустрівся з українськими біженцями в Польщі з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR).

 

Як інформує УМ, про це йдеться в дописі актора та UNHCR в Instagram.

 

Він прибув до Польщі зранку 18 червня, «щоб зустріти родини, чиє життя розірвала війна та насильство в Україні».

 

«Мільйони людей змушені були покинути свої домівки, серед яких 90% – жінки та діти. Я тут, щоб вивчити, поширити та проілюструвати вплив війни на людей та посилити заклики до солідарності. Сподіваюся, ви також поділитеся своїми меседжами підтримки людей, які залишили свої домівки в Україні, і тих, хто був змушений тікати по всьому світу. Кожен має право шукати безпеку», – написав Бен Стіллер.

 

                          Бен Стіллер зустрівся з українськими біженцями та волонтерами в Польщі.

 

Пізніше у Twitter UNHCR поінформували, що актор перебуває на українсько-польському кордоні.

 

Про появу голлівудського актора у Львові стало відомо завдяки відео користувача з ніком @shan_oleg у TikTok, на якому Бен Стіллер розмовляє по телефону біля пам’ятника Шевченку. Деталі цього візиту поки що невідомі.

 

Бен Стіллер – американський кіноактор, гуморист, продюсер, режисер та сценарист. Упродовж своєї кар’єри він написав, спродюсував, зняв та зіграв у понад 50 фільмах, серед яких «Дещо про Мері», «Знайомство з Факерами», трилогія «Ніч в музеї», «Дюплекс», «Тємне життя Волтера Мітті», «Мадагаскар» (озвучив лева Алекса).

 

Актор відомий своєю благодійною діяльністю та підтримкою різних організацій, що займаються проблемами поширення ВІЛ, біженців та екології, підтримкою хоспісів та автивної молоді. З 2018 року Бен Стіллер є послом доброї волі ООН.

 

Як повідомляла УМ, голлівудська зірка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала поранених дітей, переселенців і волонтерів у Львові у суботу ввечері.