Анджеліна Джолі спілкувалася у Львові з дітьми з Краматорська, переселенцями і волонтерами, фото

01:25, 01.05.2022
Анджеліна Джолі спілкувалася у Львові з дітьми з Краматорська, переселенцями і волонтерами, фото

Анджеліна Джолі відвідала школу-інтернат, де спілкувалася з вихованцями і пообіцяла їм, що приїде ще. (facebook.com/maks.kozytskyy)

Голлівудська зірка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала поранених дітей, переселенців і волонтерів у Львові у суботу ввечері.

 

Адже до України вона завітала з гуманітарною місією.

 

Як інформує Україна молода, про деталі візиту пані Джолі повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький  в соцмережах.

 

За його словами, спочатку Анджеліна Джолі завітала до однієї з лікарень міста Лева.

 

Пані посол доброї волі ООН поспілкувалася з дітьми, які постраждали від ракетного удару російських окупантів по вокзалу Краматорська і лікуються у Львові.

 

«Її дуже розчулили їхні розповіді. Одна дівчинка навіть змогла приватно розповісти пані Джолі про свою мрію», – написав пан Козицький.

 

 

Також Анджеліна Джолі відвідала школу-інтернат, де спілкувалася та фотографувалася з вихованцями, а також пообіцяла їм, що приїде ще.

 

Акторка Голівуду поспілкувалася ще й з волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова.

 

І подякувала їм за працю. За її словами, вона як мама добре розуміє усю складність тих викликів, які постають перед волонтерами, особливо, коли йдеться про допомогу дітям.

 

 

Також Джолі говорила з людьми, яким вдалося виїхати із зон активних бойових дій.

 

Вона вислухала історії евакуйованих та переселенців, які розповіли, що через терористичні дії росії втратили все.

 

 

«Для нас усіх цей візит був несподіванкою. Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що у нас багато неймовірного», – розповів керівник Львівської області.

 

І додав: «Це дуже цінно, що ми маємо підтримку від людей такого рівня. Обов‘язково переможемо».

 

Нагадаємо, раніше акторка була в Римі, де завітала до українських дітей у місцевому госпіталі.

 

Як повідомляла «УМ», Анджеліну Джолі спочатку помітили в одній з кав’ярень Львова. Багато людей не одразу зрозуміли, що перед ними зірка Голівуду. Дехто навіть не звернув на пані у спортивному костюмі увагу.