Мольфарка Олена Стеценко назвала дату закінчення війни

06:33, 23.03.2022
Мольфарка Олена Стеценко назвала дату закінчення війни

Мольфарка Олена Стеценко. (telegraf.com.ua)

Українська мольфарка, знахарка, цілителька та переможниця проекту «Битва екстрасенсів» Олена Стеценко обіцяє, що в середині квітня українські захисники розпочнуть активні контрнаступи.


Як інформує Україна молода, про це вона озвучила у інтерв’ю Телеграфу.


Стеценко запевнила, що війна незабаром закінчиться, а Україна переможе. 


Мольфарка запевнила, що укранці можуть очікувати на завершення гострої фази війни вже в середині квітня, а наприкінці травня можлива повна перемога українських захисників над загарбником. 


«За розкладом карток, з початку війни буде 48 діб глухої важкої ночі. Потім буде світлий ранок із чистою водою 45 діб. Тобто ми ще 45 діб очищатимемо землю від орди», — розповіла Олена Стеценко.


Певне покращення ситуації, за словами цілительки, очікується десь у середині квітня.


«Якщо дивитися на календар й рахувати з 24 лютого, то ці 48 діб важкої ночі закінчаться 13–14 квітня. Тобто напади орди будуть до середини квітня, а потім ми  їх гнатимемо до їхніх кордонів ще 45 діб. Отже, чекаємо на повне закінчення військових дій 30–31 травня», — зазначила Стеценко.


Мольфарка додала, що залишається вдома, неподалік Києва. Допомагає переселенцям та військовим.


«Я українка і пишаюся цим. Мені нема чого шукати і чекати в «польщах», «чехіях» чи десь в іншому місці. Це моя Україна, моя Батьківщина і мені нічого боятися на своїй рідній землі, бо вона сама мене захищає». Ми знаємо, ми віримо в те, що Україна переможе! Просто треба допомогти і наблизити цю перемогу — вірою, словом, ділом, зброєю!" — підсумувала Олена Стеценко. 


До слова, місяць тому карпатські мольфари пророкували  президенту сусідньої держави крах Росії, особисті неприємності і навіть смерть у випадку нападу на Україну. Про перемогу Росії у цій війні навіть не йдеться, впевнені гірські віщуни.


Як повідомляла УМ, перуанські  шамани напередодні Нового року влаштовали ритуал очищення над портретами світових політиків. 


Для цього вони зібралися на пагорбі Сан-Крістобаль у Лімі. Зазвичай беруть світлини чинного президента США та російського очільника Путіна. Цьогоріч заклинателі вперше відібрали і портрет українського президента. Такі обряди проводять щороку.